TILL DIG SOM ÄRSTUDIEVÄGLEDARE

Göteborgsregionens Tekniska Gymnasium, GTG, är en gymnasieskola som erbjuder utbildning i världsklass. Vår ambition är att göra våra elever bättre förberedda för vidare studier och arbetsliv än någon annan skola.

Vi erbjuder utbildning på hög nivå med engagerade och inspirerande lärare, för elever som har ett stort eget driv och intresse för teknik, ekonomi, naturvetenskap och matematik. Genom unikt samarbete med näringslivet ingår dessutom praktik och möjlighet till sommarjobb på alla våra program.

Hos oss kan man studera:

  • Ekonomiprogrammet
  • Teknikprogrammet
  • Industritekniska programmet

Våra utbildningar vänder sig både till ungdomar som vill studera vidare efter gymnasiet och till dem som planerar att söka jobb. Gemensamt för programmen på GTG är möjligheten att läsa ytterligare kurser upp till en poängnivå som sträcker sig från 2900 till 3500 poäng, vilket kräver stort engagemang hos eleverna. Det innebär mer plugg än på de flesta andra skolor och i gengäld får man med sig en utbildning som ger alla förutsättning att de första stegen i karriären.

Alla våra tre program ger behörighet att studera vidare efter gymnasiet.

Kontakta oss gärna

Har du frågor om oss och våra utbildningar är du välkommen att maila eller ringa vår bitr. rektor Lena eller vår utbildningsledare Heléne!

Lena Hammersberg
Bitr. rektor
lena.hammersberg@gtg.se
0708-58 19 57

Heléne Halling
Utbildningsledare Studieservice
helene.halling@gtg.se
0708-58 19 12