Skip to content

Schema

GTG läs­er man van­ligtvis två ämnen per dag. En lek­tion på för­mid­da­gen och en på eftermiddagen.

Längre arbetspass

Hos oss läser du i längre arbetspass och har vanligtvis två ämnen per dag. Arbetspassen brukar inledas med en kort föreläsning för att sedan gå över i mer problembaserade uppgifter som ska lösas individuellt eller i grupp.

Teori varvas med laborationer

Inom våra tekniska ämnen varvas teori med laborationer. Eftersom vi är på två lärcenter får du ett naturligt miljöombyte. Vanligtvis behöver du inte byta lärcenter mitt på dagen utan du har heldagar på antingen Lindholmen eller Volvo Torslanda.

Nyheter

 • 2021-04-15: Young Engineer till Production for Future

  Är du social, initi­a­tivrik och har god ledar­förmåga? Har du dessutom stort teknik­in­tresse och vill arbeta med den senaste tekniken? Då är tjänsten som Young Engineer med huvudsaklig arbets­uppgift i projekt Production for Future perfekt för dig!

 • 2021-04-15: Blixtlåset regionfinal Väst

  Onsdag 14 april stod vi som arrangör av Blixtlåset regionfinal Väst som i år ägde rum digitalt via Teams. Totalt deltog 25 lag från sex olika skolor i Göteborgsregionen.

 • 2021-04-08: Vi söker en ellärare

  Nu söker vi dig som arbetat som elektriker/​underhållstekniker eller har erfarenhet som under­vi­sande lärare inom el. Du kommer främst att arbeta med våra studenter på gymna­sie­skolan men även mot yrkes­högskolan och företagsutbildningar.

 • 2021-04-07: Legitimerad lärare i SVA - svenska som andraspråk

  Nu söker vi en legitimerad lärare i SVA – svenska som andraspråk, gärna med ytterligare ämnesbehörighet.

 • 2021-04-02: European Youth Parliament Sweden

  I slutet av mars deltog våra deltagare Filip Karlsson, David Wadström, Krish Furtado och Oscar Gramming vid den nationella sessionen av European Youth Parliament.