Vill du bli skolambassadör läsåret 2020/2021?

Nu söker vi skolambassadörer till läsåret 2020/2021. Börjar du i årskurs 2 eller 3 i höst och vill vara med i det team som kommer vara skolans ansikte utåt på exempelvis Gymnasiedagarna, vid öppna hus eller när vi får externa besök? Lämna en intresseanmälan senast 20 maj om det låter som ett uppdrag för dig!

Vad innebär det att vara skolambassadör?

Som skolambassadör är du skolans ansikte utåt under mässor, öppna hus eller externa besök. Vidare kan det bli aktuellt att representera skolan vid olika events som våra ägbolag önskar extrapersonal till.

Att vara skolambassadör är ett spännande och varierande uppdrag där man representerar skolans alla program, men man får mer än gärna berätta om sig själv, programmet man läser och dela med sig av egna erfarenheter och upplevelser som deltagare på GTG.

Gemensamma träffar för att stärka teamets laganda ligger lite på is pga rådande Corona-läge. 

Glassbuffé (brukar ligga i maj)

Kick off efter sommarlovet

I början av nästa läsår kommer vi att arrangera en kick off på Lindholmen (efter skoltid). Syftet med denna aktivitet är att öka teamets färdigheter att representera skolan i olika sammanhang och stärka teamets laganda. Målet är att du ska känna dig trygg att prata om skolan och våra unika fördelar, få kunskap hur man inleder samtal med både föräldrar och elever, få förståelse för vilka signaler du sänder ut med ditt kroppsspråk och ditt sätt att uttrycka dig samt hur man på ett trovärdig och vinnande sätt kan ”sälja in” GTG och våra program. Vi kommer även intervjua er alla om många ansökt om att bli skolambassadör!

Får man något för att man är skolambassadör?

Vid varje aktivitet man deltar som skolambassadör får man mat och två biobiljetter. Vidare får man ett intyg från GTG efter uppdragets slut och självklart är vi referenspersoner till alla som har ställt upp och genomfört sina uppdrag på ett bra sätt. Alla kommer även få profilkläder att använda vid uppdrag (och på fritiden om man vill!). Ja, sedan får man ju värdefulla kontakter och en massa erfarenhet genom att vara skolambassadör också!

Röster från nuvarande skolambassadörer

"Jag tycker det roligaste med att vara skolambassadör är att få prata mer personligt med elever och föräldrar!"

"Det har varit väldigt roligt att vara skolambassadör och att få umgås med ett härligt gäng!"

"Att lära känna andra elever på skolan har varit väldigt roligt!"

"Öppna hus, Gymnasiemässan, Volvo Ocean Race... allt har varit kul!"

"Det har varit kul att få erfaranhet av stå på skolans öppna hus och i montern på Gymnasiedagarna!"

Lämna in en intresseanmälan senast 20 maj

Via ovanstående länk mailar du in en intresseanmälan. Vid många sökande kan intervjuer bli aktuellt. Vi hoppas på representanter från skolans alla program!

Ni som varit skolambassadörer detta läsår får självklart ansöka om en plats igen!

Frågor?

Har du frågor gällande vårt arbete med skolambassadörer är du välkommen att kontakta Maria Isaksson 0708-58 19 43.

Nyhetsarkiv