Skip to content

Vi sök­er utbil­dare inom  underhållsteknik

Publicerad: 2024-06-07:

Sven­sk indus­tri står inför sto­ra utmaningar och behöver utbil­dad per­son­al för att nå en högre grad av digita­li­serad, automa­ti­serad och håll­bar pro­duk­tion. Det är dessa per­son­er vi på Göte­borgs Tekniska Col­lege utbil­dar och nu sök­er vi dig som vill dela med dig av dina erfaren­heter och kun­skaper som utbil­dare inom under­hålls­teknik. Ansök senast 14 juni.

Utveckla och utvecklas som utbildare hos oss

Som lärare/utbildare hos oss kommer du möta många olika typer av människor på olika kunskaps- och erfarenhetsnivåer, alla med ett intresse för teknik. Inom vår gymnasieverksamhet kommer du utbilda både teknik- och industrielever genom att teoretiskt och praktiskt engagera dem i ditt ämne. Du kommer även möta våra yrkeshögskolestudenter som ämnar att byta bransch eller vidareutveckla sig själva inom bland annat underhåll, då med fokus på el och automation. Vidare har vi även nationella yrkesutbildningar och företagsutbildningar inom området.

Vårt team behöver bli fler och vi söker dig med erfarenhet och kunskap inom områden såsom mekanik, maskinbearbetning, sammanfogning, el, automation och/eller smart maintenance. Du som person gillar utveckling och lärande, och är en trygg och stabil vuxen. Dessutom har du god förmåga att bygga goda relationer med såväl studerande som kollegor och företag.

Som den lagspelare du är delar du med dig av din kunskap och tankar till kollegor för hos oss är du aldrig ensam. Dina kollegor är med dig hela vägen.

Har du inte undervisat tidigare men är nyfiken på lärarjobbet är du varmt välkommen att komma och skugga/gå med våra lärare någon dag för att se vad detta roliga jobb kan innebära.

Du som person

  • är flexibel, handlings­kraftig och har god kommu­ni­kativ förmåga.
  • har pedagogisk fallenhet och intresse av undervisning
  • är nyfiken och öppen i ditt agerande
  • är teknik­in­tres­serad och det är meriterande om du har kompetens inom el och automation

Varför GTG?

Kulturen på företaget genomsyras av en öppenhet och gemenskap som uppskattas av personalen. Vi tror på, och efter­strävar att ge varandra förut­sätt­ningar och möjligheter för att utvecklas både personligt och i karriären. Vi kompe­tens­för­sörjer Göteborgs­re­gionen med ny arbetskraft för framtidens industri – och vi är alltid först med att utforska den tillsammans med företag, studerande och personal. Vi engagerar oss i framtidens arbete inom hållbar industri och teknik, både ekologiskt och socialt.

Hos oss får du

  • arbeta i en varierande och utvecklande miljö
  • erfarna, ambitiösa och prestigelösa kollegor
  • dedikerat team för APL/LIA samordning
  • delta i att utveckla våra kurser inom underhållsteknik
  • friskvårds- och cykelbidrag
  • en sjukför­säkring där du alltid får snabb vård

Omfattning

100 %. Vi tillämpar tekni­kav­talet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbets­tids­för­kortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning

Placering

Din bas kommer vara i våra lokaler i industrins-epicentrum Volvo Torslanda, men du kommer eventuellt även spendera tid på vårt lärcenter på Lindholmen.

Bli en av oss - ansök direkt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-06-14. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV.

Ansök här

Fackliga kontakt­per­soner

Günter Sand
0708-58 19 07

Noomi Bergström
0708-58 19 55

Kontakta oss för mer information

Foto av Martin Holmudd
Foto av Martina Fröjdendal

Det bästa med GTG

På 5 minuter ger vi dig en crash course i vad som är det bästa med GTG.