Skip to content

Vi sök­er tekniklärare

Nu sök­er vi dig som vill och kan under­visa i teknikäm­nen såsom produkt­ut­veckling, CAD och kon­struk­tion. Är det du? 

Vi söker nu...

dig som vill och kan undervisa i teknikämnen såsom produktutveckling, CAD och konstruktion. Du kommer främst att arbeta med våra studenter på gymnasieskolan men även mot yrkeshögskolan och företagsutbildningar. Vi söker dig som skall komplettera vårt lärarteam och hoppas att du med engagemang, kreativitet och erfarenhet vill vara en del av oss. Du brinner för utveckling och lärande och är en trygg och stabil vuxen. Du har god förmåga att bygga goda relationer med såväl studerande som kollegor och företag.

Vi söker dig som...

brinner för dina ämnen och kan fängsla med din pedagogiska och kunskaps­mässiga talang. Din kommu­ni­kativa och handlings­kraftiga förmåga får det att hända, kurser utvecklas, planeras och genomförs, deltagare och studerande utvecklas och når sina mål. Du skapar resultat och får våra deltagare och studerande att växa. Vi ser att du är både flexibel och långsiktig, du inspirerar till utveckling. Som den lagspelare du är delar du med dig av din kunskap och tankar till kollegor för hos oss är du aldrig ensam. Dina kollegor är med dig hela vägen.

Våra önskemål om dig

  • du har pedagogisk fallenhet och intresse av undervisning
  • du är nyfiken och öppen i ditt agerande
  • du har god förmåga at bygga relationer med såväl studerande som kollegor och företag

Hos oss får du...

  • Vara i en utvecklande miljö där alla anställda ges möjlighet till utveckling
  • Erfarna, ambitiösa och prestigelösa kollegor
  • Friskvård som en självklarhet
  • Ett cykelbidrag som underlättar ett hälsosamt liv
  • En sjukförsäkring där du alltid får en snabb vård

Omfattning

100 %. Vi tillämpar teknikavtalet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbetstidsförkortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

ANSÖKAN

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-08-28. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss kontakt från kandidatförmedlingsföretag, rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster.

Ansök till tjänsten här

Fackliga kontakt­per­soner

Fackliga kontaktpersoner
Lärarnas riksförbund
Alice Bröms
0708-58 19 34

Unionen

Günter Sand
0708-58 19 07

Kontakta Martin Holmudd för mer information

Foto av Martin Holmudd

Det bästa med GTG

På 5 minuter ger vi dig en crash course i vad som är det bästa med GTG.