Lediga tjänster!

Vi behöver bli fler och söker nu lärare i flera olika ämneskombinationer inför kommande läsår. Är du nyfiken, flexibel, strukturerad och gillar att samarbeta? Brinner du för dina ämnen och är en skicklig pedagog? Då ska du söka jobb hos oss!

Tillsammans med Volvobolagen och Göteborgs Stad bedriver vi sedan år 1998 utbildningar för att stärka kompetensen inom den industritekniska sektorn. På skolan har vi ungdomar som läser på teknikprogrammet, ekonomiprogrammet eller industritekniska programmet. Men vi är mer än så! Vi har även yrkeshögskola, yrkesvuxenutbildning, företagskurser och dessutom driver vi flertalet projekt. När man jobbar hos oss finns det möjlighet att arbeta inom alla dessa områden. Spännande va?

Trivs du i en dynamisk organisation med högt i tak och där vi hjälper varandra att utvecklas? Då är vi en arbetsplats för dig!

Vilka är dina ämnen?

Vi söker dig som huvudsakligen vill arbeta som lärare på något av våra tre gymnasieprogram. Och... tjänsterna riktar sig till dig som har lärarlegitimation och är behörig i något/några av följande ämnen:

  • samhällskunskap
  • organisation och ledarskap
  • ekonomi
  • juridik
  • språk
  • matematik
  • fysik
  • miljö
  • idrott och hälsa

Anställningsform

Tillsvidare eller tidsbegränsad beroende på ämneskombination och tjänst.

Omfattning

100 %. Vi tillämpar teknikavtalet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbetstidsförkortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast 27 maj 2018 via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss kontakt från kandidatförmedlingsföretag, rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster.

Vi eftersträvar mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktpersoner

Gruppledare språk, ekonomi och SO-ämnen
Markus Wiedel
0708-58 19 06

Gruppledare matematik och NO-ämnen
Susanne Larsson
0708-58 19 73

Biträdande rektor
Lena Hammersberg
0708-58 19 57

Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Ingenjörer
Kajsa Taylor
0708-58 19 10

Unionen
Günter Sand
0708-58 19 07

Nyhetsarkiv