Vi är medoch arrangerar Teknikcamp 2018

Under fyra dagar i juni bjuder Teknikcollege Göteborgsregionen in teknikintresserade tjejer i årskurs 7 och 8 till Teknikcamp 2018. Och... 19-20 juni kommer tjejerna till oss för att tillsammans med vår tekniklärare Kajsa Taylor delta i hela designprocessen och utveckla en ny Volvobil i miniformat.

Teknikcamp 2018 startar med en kick off på Cybercom, Lindholmens Science Park, den 17 juni där man tillsammans med andra tjejer får möjlighet att delta i den spännande tävlingen Change the world Challenge och skapa en egen tv-spelskonsol med hjälp av minidatorn Raspberry Pi. Man får även träffa och inspireras av makers of tomorrow som arbetar på Cybercom och som kommer att berätta vad som är det bästa med att jobba med innovation, utveckling och digitalisering. Därefter blir det tre dagar i Göteborg eller Kungsbacka och där vi tillsammans med SKF Tekniska Gymnasium ansvarar för dagarna i Göteborg.

Vill du gå? Eller känner du någon som vill gå? Mer information och anmälningsformulär finner du här. Sista anmälningsdag är 4 juni och först till kvarn gäller!

Teknikcollege är en kvalitetsstämpel på utbildningar där kommuner, utbildningsanordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar för ungdomar och vuxna. Och... GTG är ett certifierat Teknikcollege sedan år 2008!

Nyhetsarkiv