Teknikcamp 2019

Under fyra dagar i juni bjuder Teknikcollege Göteborgsregionen in teknikintresserade tjejer i årskurs 7 och 8 till Teknikcamp 2019. Den 19:e juni kommer tjejerna till oss för att tillsammans med vår tekniklärare Kajsa Taylor delta i hela designprocessen och utveckla en ny Volvobil i miniformat.

Teknikcamp 2019 startar med en kick off den 14 juni hos Ericsson på Lindholmen. Här kommer man få möjlighet att delta i en rad olika utmaningar och uppgifter. Deltagarna kommer besöka Ericssons "Garage" som är en lustfylld plats där nyfikenhet, passion och ett stort hjärta är i fokus. Här kommer det ges möjlighet testa VR-glasögon, Lego-robotar och självklart tid till umgås med varandra!

Därefter blir det tre dagar i Göteborg eller Kungsbacka och där vi tillsammans med SKF Tekniska Gymnasium och Lindholmens Tekniska Gymnasium ansvarar för dagarna i Göteborg.

Vill du gå? Eller känner du någon som vill gå? Mer information och anmälningsformulär finner du här. Sista anmälningsdag är 4 juni och först till kvarn gäller!

Teknikcollege är en kvalitetsstämpel på utbildningar där kommuner, utbildningsanordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar för ungdomar och vuxna. Och... GTG är ett certifierat Teknikcollege sedan år 2008!

Nyhetsarkiv