Skip to content

Stu­den­ten 2022

Publicerad: 2022-04-22:

Fredag 10 juni tar de sex avgångsklasser­na Dione, Ence­ladus, Jape­tus, Mimas, Rhea och Tethys exa­m­en efter tre års studi­er på skolan. Utspringet äger rum cir­ka 13.30 på Vol­vo Trucks Expe­ri­ence Center.

Program

För deltagarna startar festligheterna kl. 8.00 på vårt lärcenter i Torslanda med studentfotografering och frukost med underhållning. Cirka kl. 10.45 åker studenterna till Volvo Trucks Experience Center, en mycket fin anläggning där bland annat lanseringar av nya produkter genomförs. Där kommer tal att hållas, stipendier och betyg att delas ut och en gemensam lunch att avnjutas innan det är dags för utspring till anhöriga ca kl.13.30.

Utspring vid Volvo Trucks Experience Center

Studenterna kommer att springa ut från Volvo Trucks Experience Center, som ligger inne på Volvo Personvagnars område i Torslanda. Av säkerhets- och sekretesskäl gäller särskilda inpasseringsregler för fabriksområdet, se separat information.

Inpasseringsregler och karta

Volvo Trucks Experience Center ligger inne på Volvos område i Torslanda. Av säkerhets- och sekretesskäl gäller särskilda inpasseringsregler till fabriksområdet. Denna högtidsdag får dock anhöriga till studenterna köra in två fordon per deltagare via TLA-porten.

De besökare som inte har någon möjlighet att komma in med egen bil kommer att hämtas med buss som avgår med start kl.12.15 från parkeringen vid TLA-porten. Efter utsläpp av studenterna kör bussen i skytteltrafik tillbaka.

Två inpasseringskort per student

Varje student kommer att tilldelas två inpasseringskort. Dessa kort skall vid inpasseringen vid TLA-porten och under tiden inne på området ligga väl synliga i framrutan så att fordonen kan identifieras. Korten kommer att lämnas till er ungdom i samband med genrepet fredag 3 juni.

INPASSERINGSREGLER

KARTA

Ingen alkohol

Med hänsyn till att det är vanligt med champagnefrukost vid studentexamen vill vi meddela att inom Volvo-området råder nolltolerans för alkohol.

En härlig dag att se fram emot

Skolan ser fram emot en härlig dag där vi får se våra glada studenter springa ut till släkt och vän­ner. Förhopp­n­ingsvis med solen i ögonen…

Kontakta oss för mer information

Foto av Caroline Lundgren
Foto av Maria Isaksson