Resultat Göteborg 2030

I två veckor har skolans alla ettor arbetat med projekt Göteborg 2030. Deltagarna har arbetat i grupp och fördjupat sig i de globala målen för att skapa en hållbar utveckling för en stadsdel i Göteborg. Under veckan har det genomförts presentationer och opponeringar och idag, slutpresentation inför en jury. Bra jobbat allihopa!

STORT GRATTIS till årets vinnare i följande priskategorier:

BÄSTA PROJEKT

VINNARE GÖTEBORG 2030: Östra Göteborg Te1b

Motivering: På ett nytänkande och kreativt sätt skapade den här gruppen ett genomförbart förslag med förankring i stadsdelen. Genom att koppla samman målen och se olika perspektiv tar Östra Göteborg Te1b hem vinsten för bästa projekt.

2:A PRIS: Örgryte-Härlanda Te1a

Motivering: Med sitt exemplariska framträdande och en tydlig röd tråd presenterade den här gruppen ett helhetsperspektiv och skapade nya begrepp. De vill skapa medvetenhet redan i tidig ålder och utveckla entreprenörskapsanda.

3:E PRIS: Östra Göteborg Te1b

Motivering: Med sin lediga presentation och betoning på vikten av samarbete mellan organisation och företag, vill man främja folkbildning inom såväl klimat som hälsa.

 

BÄSTA INSTAGRAM

1:A PRIS: Majorna-Linné Te1b

Motivering: Genom både genomtänka inlägg och ett aktivt arbete med stories har denna grupp lyft perspektivet från skola till stadsdel genom hela projektet.

2:A PRIS: Askim-Frölunda-Högsbo Te1b

Motivering: Denna grupp har, med sina genomtänka inlägg, spridit både humor och tydligt kopplat inläggen till uppdraget.

3:E PRIS: Majorna-Linné Ek1

Motivering: Med ett leende på läpparna och ett positivt budskap på varje bild har denna grupp bidragit till ett gott instagram-flöde.

 

Se bilder och videos på vår instagram @gtg.gymnasium.

Nyhetsarkiv