Skip to content

Ledig tjänst

Nu sök­er vi dig som är legit­imer­ad lärare i sven­s­ka och engel­s­ka. Även ett av ämne­na i kom­bi­na­tion med annat ämne kan vara intres­sant. Du kom­mer främst att arbe­ta med elever på gymna­sie­skolan men hos oss finns även möj­lighet att under­visa inom yrkes­högskolan och företags­utbildningar, beroende på ämnes­be­hö­righet. Skic­ka in din ansökan senast 29 maj.

Vi söker dig som...

skall komplettera vårt lärarteam och hoppas att du med engagemang, kreativitet och erfarenhet vill vara en del av oss. Du brinner för utveckling och lärande, när du tillsammans med kollegor utvecklar, planerar och genomför dina kurser så att de studerande når sina mål. Du är också en trygg och stabil vuxen som har god förmåga att bygga relationer med såväl studerande som med kollegor och företag. Mentorskapet är en viktig del av arbetet och du kommer att vara mentor för ett antal studerande. Du är strukturerad och arbetar systematiskt och lösningsfokuserat utifrån de styrdokument som finns.

Lagspel är viktigt för dig och du delar kunskap och tankar med dina kollegor, för hos oss är du aldrig ensam. Dina kollegor är med dig hela vägen.

Våra önskemål om dig…

  • Du är legitimerad lärare i svenska och engelska för gymnasiet, alternativt ett av ämnena i kombination med annat ämne.
  • Du är en god pedagog
  • Du gillar att arbeta med ungdomar och är nyfiken och öppen i ditt agerande

Hos oss får du…

  • Arbeta i en varierande och utvecklande miljö
  • Erfarna, ambitiösa och prestigelösa kollegor
  • Utveckla kurser
  • Friskvårds- och cykelbidrag
  • Sjukför­säkring så att du alltid får snabb vård

Omfattning

100 %. Vi tillämpar tekni­kav­talet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbets­tids­för­kortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

Ansök direkt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-05-29. I din ansökan önskar vi personligt brev och CV.

Vi undanber oss kontakt från kandi­dat­för­med­lings­fö­retag, rekry­te­rings­fö­retag och inter­netsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster.

Ansök direkt

Kontakta Jan Olsén för mer information

Foto av Jan Olsén

Fackliga kontaktpersoner

Günter Sand
gunter.sand@gtc.com

0708-58 19 07

Alice Bröms,
alice.broms@gtc.com

0708-58 19 34