Skip to content

Infor­ma­tion­s­möte för  vårdnadshavare

Publicerad: 2022-08-29:

Nu har höst­ter­mi­nen drag­it igång och vi vill gär­na träf­fa våra ung­do­mars vård­nad­shavare för att informera om vad som hän­der under läsåret. Infor­ma­tion­s­möte­na äger rum på TB-lär­­cen­ter och då vi ska in på Volvos område önskas namn på samtli­ga besökare.

Mötet äger rum i våra lokaler på Volvo Torslanda

Årskurs 1

Tisdag 13 september hälsas ni som har ungdomar som precis börjat hos oss välkomna till informationsmöte. Vi samlas klockan 18.00 vid TK-receptionen. Under kvällen kommer vi att informera om skolan, både i storgrupp och klassvis, samt visa runt på lärcentret. Kvällen avslutas ca: 20.30 och vi bjuder på fika.

Årskurs 2

Tisdag 6 september (samtliga klasser utom T2a) eller onsdag 14 september (T2a) hälsas ni som har ungdomar som precis kommit tillbaka till oss efter ett par veckor av sommarledighet välkomna till informationsmöte. Vi möts vid TK-receptionen klockan 18.00 för gemensam inpassering. Under kvällen kommer vi att informera om vad som händer under läsåret, både i storgrupp och klassvis. Vi bjuder på fika.

Årskurs 3

Tisdag 6 september hälsas ni som har ungdomar som påbörjat sista året hos oss välkomna till informationsmöte. Vi möts vid TK-receptionen klockan 18.30 för gemensam inpassering. Ni kommer under kvällen träffa både skolledning och mentorer och vi bjuder på fika.

Anmälan

Volvo önskar namn på samtliga besökare och anmälan görs senast söndagen innan respektive möte.

Hur många är ni som kommer? *

Kontakta oss för mer information

Foto av Lena Hammersberg
Foto av Caroline Lundgren