FYRA FÖRETAG I FINAL I TÄVLINGEN BÄSTA UF-FÖRETAG

Vi vill gratulera SmartSecure UF, Spybox UF, iProtector UF samt BeSure UF som gått till final i tävlingen bästa UF-företag. Tävlingen avgörs fredagen den 2 mars då UF-mässan Våga Vara Egen äger rum på Svenska Mässan i Göteborg. Lycka till! 

En jury bedömer flera punkter

Varje företag kommer att hålla en presentation inför en jury och även intervjuas av samma personer. Därutöver utgör montern och dess koppling till varan/tjänsten en viktig del, likväl  monterpersonalens bemötande.

Idéerna som tagit företagen till final

SmartSecure UF
Vår produkt ger trygghet i ett samhälle där alla kan drabbas av oväntade situationer. Tack vare ett välutvecklat, smart och smidigt alarm kopplat till ägarens smartphone är räddningen bara ett knapptryck bort!

Spybox UF
Genom en ny inovativ, simpel och modern lösning tar vi den underutvecklade brevlådan ett steg längre för att öka våra kundernas välbefinnande.

iProtector UF
IProtector erbjuder ett flytande och vattentät skal till iPhone, gjord i ett slittåligt material samt enkelt går ner i din ficka.

BeSure UF
En detalj som fästs på frysvaror för att försäkra kunden om att deras varor inte varit omfrysta.

Frågor om skolans arbete med UF?

Tommy Hellberg
031-760 34 27

Viktor Karlsson
031-760 34 97

Kenneth Thorén
031-760 34 48

Malin Ternestedt
031-760 34 61

Under Våga Vara Egen tävlar UF-företagen i en mängd tävlingar. I fjol stod GTG på prispallen vid tre tillfällen. Hur många gånger blir det i år?

Nyhetsarkiv