Skip to content

Anmälan till informationsmöte

Nu har höst­ter­mi­nen drag­it igång och vi vill gär­na träf­fa våra ung­do­mars vård­nad­shavare för att informera om vad som hän­der under läsåret. Infor­ma­tion­s­möte­na äger rum på TB-lär­center och då vi ska in på Volvos område önskas namn på samtli­ga besökare. 

Årskurs 1

Tisdag 13 september hälsas ni som har ungdomar som precis börjat hos oss välkomna till informationsmöte. Vi samlas klockan 18.00 vid TK-receptionen. Under kvällen kommer vi att informera om skolan, både i storgrupp och klassvis, samt visa runt på lärcentret. Kvällen avslutas ca: 20.30 och vi bjuder på fika.

Årskurs 2

Tisdag 6 september (samtliga klasser utom T2a och T2c) eller onsdag 14 september (T2a och T2c) hälsas ni som har ungdomar som precis kommit tillbaka till oss efter ett par veckor av sommarledighet välkomna till informationsmöte. Vi möts vid TK-receptionen klockan 18.00 för gemensam inpassering. Under kvällen kommer vi att informera om vad som händer under läsåret, både i storgrupp och klassvis. Vi bjuder på fika.

Årskurs 3

Tisdag 6 september hälsas ni som har ungdomar som påbörjat sista året hos oss välkomna till informationsmöte. Vi möts vid TK-receptionen klockan 18.30 för gemensam inpassering. Ni kommer under kvällen träffa både skolledning och mentorer och vi bjuder på fika.

Glömt att anmäla dig?

Anmälan till våra informationsmöten gick ut 11 september. Har du glömt att anmäla dig och vill komma var vänlig att skicka ett SMS med nedanstående information till Lena Hammersberg 0708-58 19 57.

  • ungdomens för- och efternamn
  • ungdomens klass
  • ditt för- och efternamn

Hitta till oss:Vägbeskrivning

Med bil: Med tanke på att skolan lockar deltagare från regionens alla håll hänvisar vi till www.eniro.se för vägbeskrivning till Personalvägen i Göteborg. Parkering hänvisar vi till Volvo Personvagnars stora parkering utanför TK-receptionen.

Med buss: Ta exempelvis buss 27 från Eketrägatan och gå av vid Volvo Torslanda TK-porten. Se fler alternativ på www.vasttrafik.se.

Kontakta oss för mer information

Foto av Lena Hammersberg
Foto av Caroline Lundgren