KOM OCH SE GTG MED EGNA ÖGON

Är du intresserad av att läsa på GTG? Då skall du besöka oss såklart! Fram till gymnasievalet genomför vi en mängd aktiviteter för att informera om oss och våra utbildningar på bästa sätt.

Öppet Hus x4

#1. Direkt efter Gymnasiedagarna
Lördag 20 oktober klockan 10-14 på Lindholmen

Direkt efter Gymnasiedagarna har vi öppet hus på Lindholmen. Då får du möjligheten att få inblick i våra tre program, träffa deltagare och lärare, känna på atmosfären och ta en fika i vårt uppehållsrum.

#2. Innan julruschen drar igång
Lördag 1 december kl. 10-14 på Volvo Torslanda

Vårt andra öppna hus äger rum på Volvo Torslanda lagom innan julruschen tar sin början. Då får du bland annat möjlighet att titta närmre på våra häftiga teknik- och designsalar, träffa både deltagare och lärare och se dig om på vårt största lärcenter. Eftersom lärcentret ligger inne på Volvo Cars krävs anmälan, vilket görs via vårt digitala anmälningsformulär senast 29 november.

Guider möter upp vid TK-receptionen klockan 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00 och 13.30 och följer er in till vårt lärcenter.

#3. Vad menar vi egentligen med vår slogan Tre år som ger dig försprång?
Lördag 12 januari 10-14 på Lindholmen

Deltagare och lärare finns på plats och förklarar vad vi menar med vår slogan Tre år som ger dig försprång.

#4. Testa oss. Träffa oss!
Onsdag 16 januari 18-20 på Volvo Torslanda

Under vårt sista öppna hus vill vi låta dig testa oss på riktigt. Genom föreläsningar och workshops vill visa vad som är specifikt för oss och våra program. Eftersom lärcentret ligger inne på Volvo Cars krävs anmälan, vilket görs vi vårt digitala anmälningsformulär senast 15 januari.


Gymnasiedagarna 9-11 oktober på Svenska Mässan

Liksom vanligt finns GTG på plats under Gymnasiedagarna på Svenska Mässan i oktober. Både personal och deltagare beättar om oss och våra utbildingar.


Informationsmöte om gymnasiestudier inom teknik, matematik och naturvetenskap på Chalmers

I ett par år har vi tillsammans med Chalmers bjudit in föräldrar och ungdomar till en informationskväll om gymnasiestudier inom teknik, naturvetenskap och matematik. Syftet med kvällen är att inspirera och informera om framtida möjligheter inom dessa områden och brukar locka många besökare till Kårhuset på Chalmers Campus Johanneberg.

I år äger denna aktivitet rum måndag 15 oktober. Här kan du läsa mer och anmäla dig till denna aktivitet.


Teknik i fokus på höstlovet

Industritekniska programmet

30-31 oktober hälsar vi ungdomar som går i årskurs 9 välkomna till två höstlovsdagar med Teknik i fokus.

Dagarna fylls med experiment och roliga laborationer inom områden såsom design, elektronik, programmering och automation. Dessutom brukar vi besöka Volvo Experience Center. Och.. vi träffas klockan 9 utanför TK-porten, Volvo Torslanda, och rundar av framåt 15-tiden båda dagarna. Självklart bjuder vi på lunch och fika!

Vi har 30 platser och först till kvarn gäller! Mer information om specifika tider och dagarnas innehåll kommer att skickas ut under vecka 43 till den mailadress som anges vid anmälan.

Anmälan görs via vårt digitala anmälningsformulär senast 26 oktober. Först till kvarn gäller.

Har du några frågor om denna aktivitet är du välkommen att kontakta Hanna Geterud 0708-58 19 40.