Senaste nyheter

 

Möjligheternas Värld fixar tjejkväll på Liseberg 22 maj

Går du på högstadiet och vill veta mer om teknik? Torsdag 22 maj mellan klockan 17-20 arrangerar Möjligheternas Värld en tjejkväll på Liseberg för ungdomar i årskurs 7 eller 8. Är du nyfiken på hur det ser ut bakom kuliserna på Lisebergs nya berg- och dalbana Helix? Har du funderat på hur det går till från idé till att det blir en färdig åkattraktion? Under en guidad tur kommer Anna Eriksson från Liseberg att berätta mer om Helix. Och... visst vill du testa att åka? Vi bjuder på en tur! Vi kommer dessutom att bjuda på mat under lättsamma former där du även har möjlighet att mingla med tjejer som jobbar och pluggar inom teknik.
Läs mer

Matematiska prefix blir treornas klassnamn

Nu är klassindelningarna klara för nästa års treor och deltagarna har meddelats vilken klass de hamnat i via mail. Temat på klassnamnen blir denna gång matematiska prefix.
Läs mer

Lediga tjänster!

För att nå vår vision att vara ledande i lärande och utveckling av industriella tekniska utbildningar på gymnasial och eftergymnasial nivå i Sverige behöver vi medarbetare som strävar efter det samma. Nu söker vi nya medarbetare, är det du?
Läs mer