Senaste nyheter

 

Ledig tjänst hos oss!

Är du serviceinriktad och bra på att skapa relationer? Har du en mycket god kommunikativ förmåga, såväl muntligt som skriftligt? Är du kreativ och nyskapande? Då kanske detta är ett jobb för dig! Vi söker en kommunikations- och marknadsföringskoordinator.
Läs mer

GTGirls har ny styrelse!

GTGirls är en förening på skolan som arbetar för att alla tjejer skall ha möjlighet att lära känna varandra och göra roliga aktiviteter tillsammans. Varje år anordnas ett flertal träffar med olika innehåll för att så många tjejer som möjligt skall ha möjlighet och intresse att delta. Sedan början av höstterminen består styrelsen av följande tjejer: Klara Essman, Anna Bakidou, Alice Durgé, Felicia Davidsson, Ida Ivarsson, Kajsa Magnusson, Petronella Lirenius, Kristel Andrén, Elin Carestam, Lovisa Brenne, Emma Magnusson, Sofie Aidemark, Alice Andersson, Filippa Snedsböl och Sara Larsson.
Läs mer

Anmälan till öppet hus på Torslanda 21 januari

Våra häftiga design- och tekniksalar finner man på Torslanda. Onsdagen den 21 januari hälsar vi dig välkommen ut på en rundtur på vårt största lärcenter och självklart är deltagare och lärare på plats.
Läs mer