Dörrarna står öppnapå GTG

Ska du välja gymnasium med start hösten 2017? Funderar du på en utbildning inom ekonomi, teknik eller industri? Är du nyfiken och har ambitioner? Då kan GTG vara ett alternativ för dig. 14 januari och 18 januari hälsar vi presumtiva deltagare och föräldra välkomna till hos oss!

Lördag 14 januari klockan 10-14 på Lindholmen

Tillsammans med övriga skolor på Lindholmen har vi öppet hus i mitten av januari. I klassrummen presenterar vi våra tre program, på studietorget har du möjlighet att prata praktik med våra praktiksamordnare och i uppehållsrummet bjuder vi på fika!

Deltagare och skolledning håller en allmän presentation om skolan och våra program i sal L6 klockan 10.30 - 11.30 - 12.30 - 13.30.

Vägbeskrivning med bil, buss eller båt finner du här och kommer du med bil är tipset att parkera framför Hasselbladshuset.

Onsdag 18 januari klockan 18-20 på Volvo Torslanda

Under vårt sista öppna hus inför valet vill vi låta dig testa oss på riktigt. Genom miniföreläsningar och workshops vill visa vad som är specifikt för oss och våra program, sådant som kanske inte finns på andra skolor. På plats under kvällen finns även lärare, elever och skolledare.

Till denna aktivitet krävs anmälan, vilket görs via vårt digitala anmälningsformulär senast 17 januari. Ett bekräftelsemail med information, vägbeskrivning och kontaktuppgifter kommer att skickas till den mailadress du anger vid anmälan och en SMS-påminnelse kommer att skickas ut dagen innan evenemanget äger rum.

Frågor?

Har du frågor om våra öppna hus eller om våra utbildningar är du välkommen att kontakta utbildnignsledare Heléne Halling 031-760 34 12.