KOM OCH SE GTGMED EGNA ÖGON

Är du intresserad av att läsa på GTG? Då skall du besöka oss såklart! Fram till gymnasievalet genomför vi en mängd aktiviteter för att informera om oss och våra utbildningar på bästa sätt.

Öppet Hus x4

Direkt efter Gymnasiedagarnaa ungdomens för- och efternamn samt antal personer i sällskapet till 0708-581940.


Gymnasiemässan 4-6 oktober

Liksom vanligt finns GTG på plats under Gymnasiedagarna på Svenska Mässan i oktober. Här får du chansen att möta både personal och deltagare som berättar om oss och våra utbildingar. Titta gärna förbi oss i monter F01:22.
www.gymnasiedagarna.se 


Informationsmöte om gymnasiestudier inom teknik, matematik och naturvetenskap på Chalmers

I ett par år har vi tillsammans med Chalmers bjudit in föräldrar och ungdomar till en informationskväll om gymnasiestudier inom teknik, naturvetenskap och matematik. Syftet med kvällen är att inspirera och informera om framtida möjligheter inom dessa områden och brukar locka många besökare till Kårhuset på Chalmers Campus Johanneberg.


Niornas besöksdag

Tillsammans med många andra gymnasieskolor går det att besöka oss under niornas besöksdag. Dagen har till syfte att ge information om gymnasievalet samt ta del av vad just vi erbjuder. 


Teknik i fokus på höstlovet

1-2 november hälsar vi ungdomar som går i årskurs 8 eller 9 välkomna till två höstlovsdagar med Teknik i fokus. Dagarna brukar fyllas med häftiga experiment och roliga laborationer inom områden såsom design, elektronik, programmering och automation. Vi bjuder på lunch och fika såklart!


Skugga en deltagare

Det är inte lätt att veta hur det är att studera på gymnasiet och därför gör vi det möjligt att skugga en deltagare för en dag. Aktiviteten äger rum på vårt lärcenter på Volvo Torslanda och självklart bjuder GTG på lunch.

Anmälan görs via mail till hanna.carlsson@gtg.se som försöker pussla ihop ett datum med intressanta lektioner och som passar dig.