KOM OCH SE GTG MED EGNA  ÖGON. VI GENOMFÖR FLERA AKTIVITETER INFÖR VALET

Är du intresserad av att läsa på GTG? Då skall du besöka oss såklart! Fram till gymnasievalet som ska göras senast 6 februari har vi en mängd aktiviteter inplanerade.

Gymnasiemässan 7-9 oktober

Liksom vanligt fanns GTG på plats under Gymnasiedagarna på Svenska Mässan i oktober. Hoppas du fick chansen att möta både personal och deltagare i vår monter F01:32.


Informationsmöte om gymnasiestudier inom teknik, matematik och naturvetenskap på Chalmers

I ett par år har vi tillsammans med Chalmers bjudit in föräldrar och ungdomar till en informationskväll om gymnasiestudier inom teknik, naturvetenskap och matematik. Syftet med kvällen är att inspirera och informera om framtida möjligheter inom dessa områderna och brukar locka många besökare till Kårhuset på Chalmers Campus Johanneberg.

I år äger denna aktivitet rumt tisdag 14 oktober i Palmstedtsalen (Kårhuset). Mer information och anmälan görs här


Niornas besöksdag 22 oktober

Tillsammans med många andra gymnasieskolor går det att besöka oss under niornas besöksdag som brukar äga rum i oktober. Dagen har till syfte att ge information om gymnasievalet samt ta del av vad just vi erbjuder. Buss avgår från Clarion Hotel Post vid Drottningtorget klockan 8.30 respektive 13.00 och kört tillbaks till stan efter besöket.


Öppet Hus 18 oktober

Direkt efter Gymnasiedagarna
För er som mötte oss under Gymnasiedagarna och som vill ta en närmre titt på skolan och vad vi har att erbjuda är välkomna till Lindholmen på ett öppet hus redan i oktober. Lärare och deltagare finns på plats och berättar om vår utbildning i världsklass.

Var: Lindholmen
När: 10-14

Öppet Hus 29 november

Innan julruchen drar igång
Vårt andra öppna hus äger rum lagom innan julruschen tar sin början. Ni kommer att träffa både deltagare och lärare, känna på atmosfären och ta en fika i vårt uppehållsrum.

Var: Lindholmen
När: 10-14

Öppet Hus 17 januari

Tillsammans med övriga skolor på Lindholmen
Tillsammans med övriga skolor på Lindholmen har vi öppet hus i mitten av januari. Deltagare och lärare förklarar vad vi menar med vår slogan Tre år som ger dig försprång.

Var: Lindholmen
När: 10-14

Öppet Hus 21 januari

Under kvällen visar vi våra lokaler på Torslanda
Våra häftiga tekniksalar och vårt supersnygga uppehållsrum finner man på Torlanda. I januari hälsar vi besökare välkomna ut på en rundtur på vårt största lärcenter.

Eftersom lärcentret ligger inne på Volvo Personvagnar krävs anmälan för att komma in på området. En guide kommer att möta upp besökare vid TK-porten och följa med in till vårt lärcenter.

Var: Torslanda (samling TK-receptionen)
När: 17.30-20.00

Anmäl dig här till vårt öppna hus på Torslanda!


Teknik i fokus på höstlovet 28-29 oktober

På novemberlovet hälsar vi ungdomar som går i årskurs 8 eller 9 välkommen till två höstlovsdagar med Teknik i fokus.

Dagarna brukar fyllas med häftiga experiment och roliga laborationer inom områden såsom design, elektronik, programmering och automation. Dessutom görs studiebesök vid Volvo Experience Center.

Vi bjuder på lunch och fika såklart!

Mer information och anmälan finner du här

Teknik i fokus på höstlovet har de senaste åren lockat drygt 30 ungdomar till skolan.


Skugga en deltagare i januari 13, 14 eller 20 januari

Det är inte lätt att veta hur det är att studera på gymnasiet och därför gör vi det möjligt att skugga en deltagare för en dag.

Aktiviteten äger rum på vårt lärcenter på Volvo Torslanda och självklart bjuder GTG på lunch. Och... passar inte förelsagna datum är du välkommen med förslag på ett som passar bättre!

Anmälan görs via mail till karin.larsson@gtg.se som försöker pussla ihop ett datum med intressanta lektioner och som passar dig. Självklart bjuder GTG på lunch denna dag!