KOM OCH SE GTGMED EGNA ÖGON

Är du intresserad av att läsa på GTG? Då skall du besöka oss såklart! Fram till gymnasievalet genomför vi en mängd aktiviteter för att informera om oss och våra utbildningar på bästa sätt.

Öppet Hus x4

Direkt efter Gymnasiedagarna
Lördag 24 oktober kl. 10-14 på Lindholmen

För dig som möter oss under Gymnasiedagarna och som vill ta en närmre titt på skolan och vad vi har att erbjuda har vi vårt första öppna hus i slutet av oktober. Lärare och deltagare finns på plats och berättar om vår utbildning i världsklass.

Innan julruchen drar igång
Lördag 28 november kl. 10-14 på Lindholmen

Vårt andra öppna hus äger rum på Lindholmen lagom innan julruschen tar sin början. Då får du möjligheten att träffa både deltagare och lärare, känna på atmosfären och ta en fika i vårt uppehållsrum.

Tillsammans med övriga skolor på Lindholmen
Lördag 16 januari 10-14 på Lindholmen

Tillsammans med övriga skolor på Lindholmen har vi öppet hus i mitten av januari. Deltagare och lärare förklarar vad vi menar med vår slogan Tre år som ger dig försprång.

Vårt stora lärcenter på Volvo Torslanda
Onsdag 20 januari 18-20 på Torslanda

Våra häftiga teknik- och designsalar finner man på vårt lärcenter på Volvo Torslanda. Eftersom lärcentret ligger inne på Volvo Personvagnar krävs anmälan för att komma in på området. En guide möter upp besökare vid TK-porten och följer med in till vårt lärcenter. Då vi ska in på Volvo Personvagnars område önskades en anmälan via vårt formulär som stängdes 19 januari. Men självklart är du välkommen ändå! SMS:s ungdomens för- och efternamn samt antal personer i sällskapet till 0708-581940.


Gymnasiemässan 13-15 oktober

Liksom vanligt finns GTG på plats under Gymnasiedagarna på Svenska Mässan i oktober. Här får du chansen att möta både personal och deltagare som berättar om oss och våra utbildingar. Titta gärna förbi oss i monter F01:22.
www.gymnasiedagarna.se 


Informationsmöte om gymnasiestudier inom teknik, matematik och naturvetenskap på Chalmers 20 oktober

I ett par år har vi tillsammans med Chalmers bjudit in föräldrar och ungdomar till en informationskväll om gymnasiestudier inom teknik, naturvetenskap och matematik. Syftet med kvällen är att inspirera och informera om framtida möjligheter inom dessa områden och brukar locka många besökare till Kårhuset på Chalmers Campus Johanneberg.


Niornas besöksdag äger rum 11 november

Tillsammans med många andra gymnasieskolor går det att besöka oss under niornas besöksdag 11 november. Dagen har till syfte att ge information om gymnasievalet samt ta del av vad just vi erbjuder. 


Teknik i fokus på höstlovet

27-28 oktober hälsar vi ungdomar som går i årskurs 8 eller 9 välkomna till två höstlovsdagar med Teknik i fokus. Dagarna brukar fyllas med häftiga experiment och roliga laborationer inom områden såsom design, elektronik, programmering och automation. Vi bjuder på lunch och fika såklart!


Skugga en deltagare

Det är inte lätt att veta hur det är att studera på gymnasiet och därför gör vi det möjligt att skugga en deltagare för en dag. Aktiviteten äger rum på vårt lärcenter på Volvo Torslanda och självklart bjuder GTG på lunch.

Anmälan görs via mail till hanna.carlsson@gtg.se som försöker pussla ihop ett datum med intressanta lektioner och som passar dig.