KOM OCH SE GTG MED EGNA ÖGON

Är du intresserad av att läsa på GTG? Då skall du besöka oss såklart! Fram till gymnasievalet genomför vi en mängd aktiviteter för att informera om oss och våra utbildningar på bästa sätt.

Gymnasiemässan 10-12 oktober

Liksom vanligt finns GTG på plats under Gymnasiedagarna på Svenska Mässan i oktober. Här får du chansen att möta både personal och deltagare som berättar om oss och våra utbildingar.
www.gymnasiedagarna.se 


Öppet Hus x4

Tillsammans med övriga skolor på Lindholmen
Lördag 21 oktober klockan 10-14 på Lindholmen

Tillsammans med övriga skolor på Lindholmen har vi öppet hus ett par veckor efter Gymnasiedagarna. Då får du möjligheten att få inblick i våra tre program, träffa deltagare och lärare, känna på atmosfären och ta en fika i vårt uppehållsrum.

Innan julruschen drar igång
Lördag 3 december kl. 10-14 på Volvo Torslanda

Vårt andra öppna hus äger rum på Volvo Torslanda lagom innan julruschen tar sin början. Då får du bland annat möjlighet att titta närmre på våra häftiga teknik- och designsalar, träffa både deltagare och lärare och se dig om på vårt största lärcenter. Eftersom lärcentret ligger inne på Volvo Personvagnar krävs anmälan, vilken öppnar i oktober.

Guider möter upp vid TK-receptionen klockan 10.00, 10.30, 11.00, 11.30, 12.00, 12.30, 13.00 och 13.30 och följer er in till vårt lärcenter.

Vad menar vi egentligen med vår slogan Tre år som ger dig försprång?
Lördag 17 januari 10-14 på Lindholmen

Deltagare och lärare finns på plats och förklarar vad vi menar med vår slogan Tre år som ger dig försprång.

Testa oss. Träffa oss!
Onsdag 17 januari 18-20 på Volvo Torslanda

Under vårt sista öppna hus vill vi låta dig testa oss på riktigt. Genom föreläsningar och workshops vill visa vad som är specifikt för oss och våra program.
 


Informationsmöte om gymnasiestudier inom teknik, matematik och naturvetenskap på Chalmers

I ett par år har vi tillsammans med Chalmers bjudit in föräldrar och ungdomar till en informationskväll om gymnasiestudier inom teknik, naturvetenskap och matematik. Syftet med kvällen är att inspirera och informera om framtida möjligheter inom dessa områden och brukar locka många besökare till Kårhuset på Chalmers Campus Johanneberg.


Teknik i fokus på höstlovet

Industritekniska programmet

1-2 november hälsar vi ungdomar som går i årskurs 8 eller 9 välkomna till två höstlovsdagar med Teknik i fokus. Dagarna brukar fyllas med häftiga experiment och roliga laborationer inom områden såsom design, elektronik, programmering och automation. Vi bjuder på lunch och fika såklart!

Platserna är fyllda.

Frågor om denna aktivitet besvaras av Hanna Geterud 031-760 34 40.